Kukkakauppa Leppävirralla palvelee sinua elämän kaikissa tilanteissa

Kysy lisää
hautaustoimisto

Kukka- ja Hautauspalvelu Tirkkonen Leppävirralla kattaa järjestelyt elämän erityisiin hetkiin.

Kukkakauppamme

Kukka- ja Hautauspalvelu Tirkkonen on täyden palvelun kukkakauppa, josta saat toiveittesi mukaiset kukat, kimput ja asetelmat arkeen ja juhlaan. Jollet pääse paikan päälle noutamaan tilausta tai kurkistamaan, mitä valmiiksi sidottujen kimppujen valikoimamme sisältää, tarjoamme kukkatoimituksia ja -kuljetuksia luoksesi.

Kukkavalikoimastamme löydät tervehdyksen elämän jokaiseen hetkeen. Valmistamme kimput ja asetelmat laadukkaista ja mahdollisimman kotimaisista raaka-aineista ottaen sesonkien vaihtelut huomioon.

Ovatko häät edessä? Ota meihin yhteyttä, niin hoidamme morsiussidonnat ja muut kukkakoristeet kirkkoon, hääautoon ja juhlapaikalle. 

Myynnissä ovat myös viherkasvit, lahja- ja sisustustavarat, kukkatarvikkeet ja Finnmari-kynttilät.

Hautauspalvelumme

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua vaikeissakin hetkissä läheisten toiveita kunnioittaen. Hautaustoimistomme tukee käytännön järjestelyissä. Teemme arvokasta yhteistyötä SHT-tukun kanssa ja näin takaamme tarjoamiemme arkkujen ja uurnien korkean laadun. 

Kotimaisuus ja maanläheisyys ovat meille tärkeitä arvoja, ja ne näkyvät etenkin valmistusmateriaaleissa. Arkut maatuvat ekologisesti, ja voit rauhassa tutustua tuotevalikoimaan ennen ostopäätöstä. Meiltä saat myös hautakivet, muistolaatat, vanhojen kivien restauroinnin ja adressit. Hautakivet meille toimittaa Puijon Kivi. Tarvittaessa autamme myös muistotekstien valitsemisessa. 

Erinomainen ja ystävällinen palvelumme takaa onnistuneet ja vaivattomat juhlajärjestelyt elämän moninaisiin hetkiin.

Surunvalittelukukat

Valmistamme osanottokimppuja vaikeisiin hetkiin. Iiris, kalla, lilja ja valkoinen ruusu ovat suosituimpia surunvalittelukukkia, mutta otamme kaikki yksilölliset toiveet huomioon. 

Kukkamme tuovat arvokkuutta sekä luovat lempeän ja kauniin ilmapiirin läheisen muistotilaisuuteen.  

Juhlatilamme

Oli kyseessä muistotilaisuus tai muu juhla, meiltä voit vuokrata tilaisuuteen tarvittavat tilat. 25 hengen kabinetti sopii kokouksille, ristiäisille ja pienille muistojuhlille. Juhlasali puolestaan tarjoaa tyylikkäät tilat jopa 90 hengelle.

Ota yhteyttä!

Pitopalvelumme

Kotileipomo Päivi Mikkonen vastaa catering- ja pitopalvelutoiminnastamme. Järjestämme laadukasta pitopalvelua kaikkiin juhliin, perhetapahtumiin sekä yritystilaisuuksiin. 

Teemme jokaisesta juhlasta tai tilaisuudesta onnistuneen, sillä räätälöimme tarjonnan sekä järjestelyn aina asiakkaan toiveiden mukaan. Pitopalvelumme kattaa koko kattauksen aina alkupaloista käsin tehtyihin kakkuihin ja jälkiruokiin. Suosimme ruoan valmistuksessa kotimaisia raaka-aineita ja lähiruokaa. 

Meiltä saat myös tarjoilun, ja tarvittaessa hoidamme juhlapaikan koristelut, kukat ym. tilaisuuteen tarvittavat järjestelyt.